GOLDEN TULIP HOTEL DE MEDICI

Welkom bij Golden Tulip De'Medici Hotel ****

Welkom bij het Golden Tulip Hotel de Medici in Brugge, België.

Ons 4-sterren hotel is prachtig gelegen langs een van de mooie grachten in Brugge, een stad die bekend staat om haar schoonheid en die vaak "het Venetië van het noorden" wordt genoemd. We zijn gelegen op 10 minuten lopen van het Marktplein, het centrale plein in het oude centrum van de stad en op 10 minuten rijden van het centraal station.

Deze stad is een juweel van middeleeuwse architectuur. Haar oude centrum is een Werelderfgoedlocatie van UNESCO en de vele grachten zorgen voor een rustige sfeer. Mis de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekerk niet met haar witte marmeren beeld van de Madonna van Michelangelo en het 11de eeuwse Sint-Janshospitaal nabij. De hoogste toren van de stad, het opmerkelijke Belfort van Brugge, bevondt zich op de Markt en vandaar kunt u wandelen naar de Rozenhoedkaai, een van de mooiste delen van de stad.

Wij bieden een aangename, ultra-comfortabele uitvalsbasis voor zowel toeristen als zakelijke reizigers met onze 101 kamers, waaronder 6 suites en 3 kamers voor mindervaliden. Onze bar heeft een uitzicht op onze Japanse tuin en ons restaurant, onze vergaderzalen en een spa, vervolledigen het aanbod aan faciliteiten. Er is eigen parkeergelegenheid en het hotel is voorzien van gratis Wi-Fi.

Uw Golden Tulip Hotel de Medici biedt u een uitstekend verblijf.

Ga nu naar de website van Golden Tulip om online uw reservering te maken met de garantie voor de beste prijs!

U kunt reserveren vanaf uw smartphone (iOS, Android) met de HotelForYou-app

Vind al onze Golden Tulip Hotels in België .

Hotel informatie

Welkom op onze hotel website !!

Het Golden Tulip Hotel de’Medici is gelegen aan één van de mooiste reien van Brugge op 5 minuten wandelafstand van de Grote Markt en op 10 minuten rijden van het station. Het hotel is eenvoudig bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto en beschikt over een private parkeergarage met 35 plaatsen (mits betaling - kan niet op voorhand gereserveerd worden).

Alle 101 kamers waarvan 6 junior suites zijn ultiem betreffende, comfort, privésfeer en ontspanning. Ze zijn allemaal uitgerust met een badkamer, koffie/thee faciliteiten,broekenpers, haardroger, minibar, afzonderlijk te bedienen air-conditioning en verwarming, HD kleuren flatscreen-tv met in-house film kanalen, radio, telefoon met ISDN lijnen, gratis WIFI.  Ons hotel heeft tevens 3 kamers, welke volledig aangepast zijn aan de noden van rolstoelgebruikers beschikbaar - kamers op aanvraag.  

Met trots informeren wij U ook dat wij sinds 16 maart onze nieuwe KOMFORT kamers met alle nieuwe snufjes ter beschikking stellen van onze hotelgasten.

Voor een aperitief of een snack kunnen wij onze lounge bar 'Damme' aanbevelen die uitkijkt op de prachtige Japanse binnentuin.  Dagelijks geopend van 16:30 tot 23:00.

Onze 8 multifunctionele vergaderzalen bieden U alle mogelijkheden voor het organiseren van uw event, vergadering of banket.
Gratis gebruik WIFI in het hele hotel.

Bezoek onze Health Club met sauna, stoombad & jacuzzi om te genieten van een totale relaxatie. 

Wij kijken er alvast naar uit U in ons hotel te mogen verwelkomen !